top of page

Servicii oferite

Pachete
Oferte
Promotii

 

Pachete de servicii, oferte si promotii
 
  • Reducere 25% pentru studenti in baza cardurilor Studcard/Omnipass;
  • Servicii psihologice validate stiintific pentru tratamentul dependentelor;
  • Psihoterapie/consiliere psihologica online/la telefon;
  • Asistenta psihologica in traversarea perioadei de doliu;
  • Servicii/training pentru companii.
 
 

 

 

 

I provide evidence-based psychological services in English, which include clinical assessment, psychotherapy and psychological counselling for children, adolescents and adults. My approach is based on the cognitive-behavioral framework (CBT - Cognitive-Behavioral Therapy).

 

For an appointment or additional information, you can contact me at:

Email: psihologdiananagy@gmail.com

Mobile Phone: +40744610244

Psychotherapy in English

  
Diagnostic si evaluare clinica

 

Diagnosticul este din punct de vedere al sensului etimologic o activitate de cunoastere.

 

Psihodiagnosticul se refera la cunoasterea factorilor psihici implicati in geneza tulburarilor psihice si psihosomatice. 

 

Evaluarea clinica este de doua feluri: evaluare clinica formala (este un studiu sistematic al clientului, care utilizeaza anumite metode si care se petrece într-un stadiu distinct, diferentiat al procesului clinic) si informala (clinicianul, intr-un mod mai putin explicit, este atent la pacient, ii observa comportamentul, ii evalueaza insusirile).

Descriere servicii

 

Psihoterapie

 

Psihoterapia reprezinta procesul prin care sunt examinate prin tehnici diverse sentimentele, gandurile, continuturile psihologice, evenimentele, valorile personale cu scopul diminuarii si/sau inlaturarii tulburarilor sau problemelor psihologice, avand o durata mai mare decat consilierea deoarece abordeaza problemele mult mai profund. 

 

 

 

 

  
Consiliere psihologica 

 

Consilierea psihologica este o forma de interventie psihologica care se adreseaza persoanelor sanatoase aflate intr-o situatie de impas cu privire la rezolvarea unor situatii de criza, sociale, profesionale sau familiale.

Aceasta presupune un numar mai redus de sedinte fata depsihoterapie, utilizand metode si tehnici similare acesteia, insa diferenta esentiala consta in faptul ca in consilierea psihologica, se vizeaza preventia aparitiei tulburarilor, respectiv se adreseaza persoanelor sanatoase din punct de vedere psihologic.

Consilierea psihologica are un caracter formativ, se axeaza pe dezvoltarea unor abilitati practice sau personale, in timp ce psihoterapia se concentreaza pe suferinta interioara (tristete, anxietate, durere, doliu sau separare, frici, compulsii, atacuri de panica, s.a.). Astfel, prin consiliere psihologica se urmareste: (a) autocunoasterea, (b) optimizarea si dezvoltarea personala, respectiv (c) adaptarea cat mai eficienta la mediul extern, a clientului de consiliere, rolul consilierului fiind de a-l ajuta pe client sa controleze o situatie de criza si sa il asiste in gasirea unei solutii la problema cu care se confrunta.

 

"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume"
Gandhi
 
Speranta, combinata cu multa iubire de sine, de oameni, de tot ceea ce ne inconjoara, la care mai adaugam bunatate cat cuprinde si...un zambet...cu asa o "reteta", nu avem cum sa nu gasim solutii la orice probleme am avea. Mai ales ca fericirea sau suferinta noastra nu depind de evenimentele cu care ne confruntam, ci depind de felul in care ne raportam la aceste evenimente, adica de modul nostru de gandire

Asadar, totul depinde de modalitatea in care alegem sa privim lucrurile, iar ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca aveti libertatea de a alege cum sa ganditi si cum sa traiti. Aveti libertatea de a decide sa reactionati altfel in fata problemelor cu care va confruntati. Puteti fi "dusmanul" sau, de ce nu, propriul dumneavoastra aliat in lupta cu greutatile vietii. Intrebarea este ce alegeti?

Va invit in calatoria descoperirii unui nou sens al vietii si evenimentelor care o compun, insa dumneavoastra decideti daca vreti si meritati sa ganditi, sa simtiti si sa fiti altfel decat pana acum. Nu ne va fi usor si, mai ales la inceput de drum, vom intampina obstacole, dar le vom depasi impreuna. Ce spuneti? Aveti curajul sa pornim impreuna la drum?
 
 
"Chiar daca un om a invins in 1000 de lupte cate 1000 de oameni in fiecare lupta, iar un alt om s-a cucerit doar pe sine, acesta din urma este cel mai mare dintre cuceritori."
Buddha
 
 
 
Haideti sa discutam despre orice va framanta! Impreuna, putem gasi o solutie!
bottom of page